Води за уста

ELUDRIL CLASSIC Вода за уста 500 мл

ПОЧИСТВА и УСПОКОЯВА


   Купи онлайн

Обща информация

Вода за уста
За разреждане
Клинично доказана ефикасност
Почиства и успокоява                                                                                                                                            Освежаващ вкус

Съдържа:

Chlorhexidine digluconate (0.1%), Chlorobutanol (0.5%)

 

Начин на употреба

Използвайте два пъти дневно (сутрин и вечер) след измиване на зъби. Препоръчително е да използвате вода за уста ELUDRIL CLASSIC в продължение на 15 дни. За възрастни: напълнете 15 мл от разтвора в мерителната чашка и допълнете с хладка вода до горната мерителна линия. За деца от 6 до 12 години: напълнете 10 мл от разтвора в мерителната чашка и допълнете с хладка вода до горната мерителна линия. Да не се поглъща. Да не се използва от деца под 6 години. Да се съхранява на недостъпни за деца места. Да не  се използва в случай на алергия към някоя от съставките на разтвора. Да не се използва от бременни и кърмещи жени. Продължителната употреба може да доведе до обратимо отклонение в цвета на зъбите и езика, което изчезва след изчеткване. В някои случаи може да доведе до промяна на вкуса при прекомерна употреба.

Резултати

Благодарение на комбинация от 2 съставки почистващ Chlorhexidine digluconat (0,1%) и Chlorbutanol (0,5%) се осигурява поддържането на добра орална хигиена. Използвайте като допълнение на миенето на зъби. Клинично доказана ефикасност, тествана под стоматологичен и педиатричен контрол. Вода за уста ELUDRIL CLASSIC може да се използва като допълнително средство при пародонтална и имплантологична терапия. Подходяща е за пациенти с ортодонтски апарати, зъбни протези или импланти.

 

Оценка на степента на заздравяването на рани вследствие употребата на вода за уста съдържаща алкохол
Бактерицидна активност на пет орални антисептика срещу патогенните микроорганизми
Бактерицидна активност на води за уста съдържащи 0.10%, 0.12% и 0.20% хлорхексидин диглюконат
Проучване на ефикасността на вода за уста съдържаща 0.10% хлорхексидин диглюконат при ин виво
Какво е истинското влияние на анионен агент (натриев диоктил сулфосукинат)?
Аналгетичен ефект на водата за уста при оралния модел за болка с капсаицин
Бактерицидна и фунгицидна активност на вода за уста в условия, близки до тяхната употреба

 

Къде може да намерите този продукт?