Води за уста

ELUDRIL CLASSIC Вода за уста 500 мл

ПОЧИСТВА и УСПОКОЯВА

Рейтинг:

   Купи онлайн

Изберете партньора, от който да закупите продукта.

sopharmacy.bg remedium.bg 366.bg subra.bg aptekamedea.bg
X

Обща информация

Благодарение на комбинация от 2 съставки с почистващо и успокояващо действие допринася за поддържането на добра орална хигиена, ограничава риска от бактериален растеж и благоприятства здравето на венците. Използвайте като допълнение към редовното миене на зъбите с четка и паста. Клинично доказана ефикасност, тествана под контрол на дентални лекари и педиатри. Вода за уста ELUDRIL CLASSIC може да се използва като допълнително средство при пародонтална и имплантологична терапия. Eludril Classic вода за уста е адаптиран за хора, носещи ортодонтски апарати или импланти.

СЪСТАВ

Chlorhexidine digluconate (0.1%)

Chlorobutanol (0.5%)

Alcohol 43% (v/v)

 

ПРОФЕСИОНАЛНО МНЕНИЕ

Осигурява оптимална хигиена на устната кухина. Помага за защитата на чувствителни венците (с признаци на зачервяване, раздразнение), благодарение на специално разработената си формула.

Обем: 500 мл.

 

Начин на употреба

Използвайте два пъти дневно (сутрин и вечер) след измиване на зъби. Препоръчително е да използвате вода за уста ELUDRIL CLASSIC в продължение на 15 дни. За възрастни: напълнете 15 мл от разтвора в мерителната чашка и допълнете с хладка вода до горната мерителна линия. За деца от 6 до 12 години: напълнете 10 мл от разтвора в мерителната чашка и допълнете с хладка вода до горната мерителна линия. За възрастни и деца над 6 години. Да не се поглъща. Да не  се използва в случай на алергия към някоя от съставките на разтвора. Да не се използва от бременни и кърмещи жени. Продължителната употреба може да доведе до обратимо отклонение в цвета на зъбите и езика, което изчезва след изчеткване. В някои случаи при първоначална употреба на продукта може да доведе до промяна на вкуса, което обикновено изчезва след по-продължителна употреба.

Резултати

Благодарение на комбинация от 2 съставки почистващ Chlorhexidine digluconat (0,1%) и Chlorbutanol (0,5%) се осигурява поддържането на добра орална хигиена. Използвайте като допълнение на миенето на зъби. Клинично доказана ефикасност, тествана под стоматологичен и педиатричен контрол. Вода за уста ELUDRIL CLASSIC може да се използва като допълнително средство при пародонтална и имплантологична терапия. Подходяща е за пациенти с ортодонтски апарати, зъбни протези или импланти.

 

Оценка на степента на заздравяването на рани вследствие употребата на вода за уста съдържаща алкохол
Бактерицидна активност на пет орални антисептика срещу патогенните микроорганизми
Бактерицидна активност на води за уста съдържащи 0.10%, 0.12% и 0.20% хлорхексидин диглюконат
Проучване на ефикасността на вода за уста съдържаща 0.10% хлорхексидин диглюконат при ин виво
Какво е истинското влияние на анионен агент (натриев диоктил сулфосукинат)?
Аналгетичен ефект на водата за уста при оралния модел за болка с капсаицин
Бактерицидна и фунгицидна активност на вода за уста в условия, близки до тяхната употреба