Новини 01.03.2013

ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ, БЪЛГАРИ!

В днешния ден честваме 135-годишнината от подписването на Санстефанския мирен договор - събитие, което обръща нова страница в историята на България.

още... ▸
Новини 24.02.2013

Русенският митрополит Неофит бе избран за Български патриарх

Патриаршески църковен избирателен събор избра на втори тур Русенският митрополит Неофит за нов български патриарх и Софийски митрополит. За Русенския митрополит Неофит бяха подадени 90 гласа, за Ловчанския митрополит Гавриил бяха подадени 47 гласа, една б

още... ▸
Новини

Кой зъб с кой орган е свързан?

По принцип, рефлексивната връзката между зъбa от една страна и органите от друга е енергетична и се дължи на това, че споделят един и същи енергиен меридиан според традиционната китайска медицина. Спрямо това разбиране, проблем в челюстта може да повлияе

още... ▸
Новини

Археолозите в Созопол работят по разкриването на два антични храма, като за единия се предполага, че е посветен на бог Посейдон, а другия – на бог Приап. Това съобщи Божидар Димитров, директор на Националния исторически музей.

По думите му в Созопол продължават археологическите разкопки пред крепостната стена на града, където през лятото беше открит входът на града, с голям фрагмент от крепостните стени, две бойни кули и манастирът „Св. Николай Чудотворец”, предаде Фокус.

още... ▸