Новини и събития

30.05.2017

Наградени участници в конкурса за детска рисунка "УСМИВКА"

Конкурсът стартира на 20 април и продължи до 26 май. Право на участие имаха всички деца, от I до IV клас. Днес, 31 май 2017 г., ден преди празника на детето, екипът на Pierre Fabre Oral Care – България благодари за активността и усмивките на всички участници!

Всеки, който се е включил в конкурса ще получи специална награда от нас, която ще пристигне в рамките на 10 работни дни по пощата (валиден е адресът на пощенския плик на получените рисунки).

Изненадани от интереса и таланта, журито реши да присъди не три, а четири велосипеда.

Имената на печелившите са:

1. Стела Иванова, III-ти клас, ОУ Любен Каравелов, гр. Бургас

2. Христина Христова, III-ти клас, ОУ Иван Вазов, гр. Русе

3. Веселин Иванов, II-ри клас, ОУ Георги Раковски, село Ново село, община Русе

4. Ния Пантева, III-ти клас, 32 СУ Св. Климент Охридски, гр. София

Рисунката, която събра най-много гласове в страницата usmivka.bg. (620) e на Иван Русалов, I-ви клас, ОУ Св. Св. Кирил и Методий, село Труд, обл. Пловдивска. Нейният автор също ще получи велосипед, за да посрещне лятото още по-усмихнат.

Велосипедите ще пристигнат по куриер до населеното място на петимата печеливши участници. Необходимо е да се свържете с нас във Фейсбук страницата или на имейл: victoria.ilieva@pierre-fabre.com като посочите адрес за доставка, две имена и телефон за връзка.


Екипът на Pierre Fabre Oral Care – България благодари на всички за споделените усмивки и Ви обещава конкурсът да се превърне в традиционен и здравите детски усмивки да останат наша мисия!

ВСИЧКИ РИСУНКИ