Новини и събития

НАШАТА ИДЕНТИЧНОСТ -Глобална визия за здравето

Лаборатории Пиер Фабр са исторически партньори на професионалистите в здравеопазването. Френска международна фармацевтична група, притежавана мажоритарно от Фондация Пиер Фабр (призната с обществено значение) и нейните служители, Лаборатории Пиер Фабр създават и разпространяват иновативни продукти в областта на лекарствата, на семейното здраве и дермокозметиката от появата им през 1961 г.

Основателят на империята "Pierre Fabre", втората по величина частна фармацевтична компания във Франция, не само предвижда бъдещото на дермокозметиката, но и потенциала на фирма „Арикозметик", в началото дистрибутор на българския пазар, а впоследствие и филиал на фармацевтичната група.

 Вече 20 години "Пиер Фабр Дермо-Kозметик България" върви по пътя, посветен на здравето и красотата. Сред стълбовете му са марките Elgydium, Eludril, Arthrodont, Pansoral, Avene, A-Derma, Ducray, Galenic, Elancyl, , Rene Furterer, Klorane... Лидерството им се дължи на успещната стратегия на развитие и постоянните иновации като стерилната козметика, иновации в сферата на борба с фотостареенето, целулита, косопада, пигментацията и атопичния дерматит, и всички проблеми на устната кухина.

 Екипът отбеляза 20-годишния си юбилей с поредица от специално организирани събития - Ден на отворените врати за журналисти и блогъри е Grand Hotel Sofia, прием в Посолството на Република Франция в тесен кръг от дългогодишни партньори на компанията в лицето на дерматолози, стоматолози, собственици и управители на аптеки, представители на медии. През месец юни фирмата стартира и акция за всички фенове на марките -20% отстъпка на всички марки в аптеките, с които работим в цялата страна. Предвидени бяха и поредица от събития в цялата страна, с които се отпразнува фирмения празник.

 

Благодарим на всичките ни партньори за ползотворната съвместна дейност!