Новини и събития

15.12.2017

НАГРАДЕНИ УЧАСТНИЦИ ВЪВ ФОТОКОНКУРС “ЕСЕННА УСМИВКА”

Фотоконкурс "Есенна усмивка" стартира на 4 октомври 2017 г. и продължи до 15 декември 2017 г. Малко преди най-празничните дни от годината, изказваме благодарност към всички участници, които споделиха своите усмивки и на тези, които отделиха време, за да подкрепят фаворита си.

Първите 10 (десет), събрали най-много гласове получават комплект "Brilliance and Care" от програмата "По - бели зъби", всеки от който съдържа: 1 (един) брой ELGYDIUM Brilliance & Care полираща паста за зъби, 1 (един) брой ELGYDIUM избелваща паста за зъби и 1 (един) брой ELGYDIUM избелваща четка за зъби.

Имената на печелившите са:

1.       Maya Nikolova

2.       Ilia Levkov

3.       Теодора Иванова

4.       Розалия Вичева

5.       Валентин Бенев

6.       Зорница Михова

7.       Асен Великов

8.       Калинка Русалова

9.       Nadezhda Raycheva

10.   Марина Трендафилова

Снимката, която събра най-много гласове  за целия период на фотоконкурса е на Maya Nikolova

 Тази усмивка ще донесе след себе си още много усмивки, защото Maya Nikolova печели ГОЛЯМАТА НАГРАДА - ваучер за екскурзия до избрана от ПОБЕДИТЕЛЯ дестинация, на стойност 1000 лв. от туристическа агенция.

На произволен принцип, избрахме и 10 от вас, които са гласували за снима в нашия фотоконкурс. Всеки от десетимата ще получи комплект "Brilliance and Care" от програмата "По - бели зъби", всеки от който съдържа: 1 (един) брой ELGYDIUM Brilliance & Care полираща паста за зъби, 1 (един) брой ELGYDIUM избелваща паста за зъби и 1 (един) брой ELGYDIUM избелваща четка за зъби. Имената на спечелилите са:

1. Geri Ivanova

2. Силвия Георгиева

3. Stela Pavlova

4. Mihaela Dimitrova

5. Мария Касабова

6. Aleksandar Ivanov

7. Таня Васева

8. Vesselin Tonchev

9. Александрина Огнянова-Иванова

10. Boriana Harlova

Екипът на usmivka.bg ще се свърже с всеки от победителите на посочения контакт за обратна връзка (имейл или Фейсбук профил) в рамките на 3 работни дни.

! Организаторът не носи отговорност в случай, че Наградата не бъде предоставена и/или използвана поради невъзможност Победителят да се яви и получи Наградата в рамките на определените срокове в настоящите Условия на играта. 

!! Голямата награда се връчва лично от Организатора в срок от 1 месец след приключване на играта